Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Federasyon’un Bize Yaptigi Ayip...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

çekirgeler siçrar ama onlarinda yaklarinin kirilacagi gün gelir.bu devarn böyle gitmez. elbet bu fedarasyon bir gün çöker.[img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img]
    İçimdeki Sevdan Öyle Büyük ki.Trabzonum.

Yorum

İlk olarak FORZA61 tarafından gönderildi
      tff@tff.org.trArkadaslar tff yi mail yagmuruna tutalim...

[img]smileys/smiley7.gif[/img]abi bu yüzsüzler bizi kaale almadiktan sonra neye yarar mail atmak allah bilir okumuyolardir bile bilen varsa hecklesin diycem ama sonuçta devlet kurumu sayilir arti bize bir katkisi olmaz bu ise tepki koyacak tek merci trabzonspor yönetimidir e bu yönetimde bir tepki vermedigine göre izlemek ve küfür etmekten baskayapacak birseyimizyok gibime geliyor[img]smileys/smiley7.gif[/img]
      Fikirler Kurşun Geçirmez........

Yorum

kardesim protestoya falan gerek yok yaa, bunlar hep ayni seyi yapmiyolar mi e o zaman sorun ne. sen de adam ol koz verme bunlarin eline , bizi de delirtme. ama sen akilli olmaz ha bire tuhaf isler yaparsan böyle de madara edersin, yönetimini de, kendini de , taraftarini da. çok fazla üzerinde konusmaya deer bi konu oldugunu sanmiyorum. her platformda bunlari yazdik durduk zaten.

Yorum

Merak etmeyelim yönetim hakemleri yenecek kadroyu kurdu.Simdi sira federasyonu yenecek kadroyu kurmaya geldi!
          Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

İlk olarak halil ibo tarafından gönderildi
            Merak etmeyelim yönetim hakemleri yenecek kadroyu kurdu.Simdi sira federasyonu yenecek kadroyu kurmaya geldi!
            hahhahhah [img]smileys/smiley4.gif[/img]
            HAYDE HAYDE.ISTANBULU BIRDAHA GETIR DIZE TRABZON.EZE EZE KUPA KARADENIZE TRABZON HAYDE HAYDE VUR HAYDE TRABZON

Yorum

Bu sene sampiyonluk sirasi kimde acaba.
              Emre AYGÜN, Alişen KANDİL, Ergin KELEŞ, Yusuf KURTULUŞ, Ufukhan BAYRAKTAR, Ufuk BAYRAKTAR, Barış MEMİŞ, Kadir KELEŞ, Göksu ALHAS, Hasan Ahmet SARI.......

Yorum

kimde olcak biz de tabiki takimgibi oynarsak bizi kimse durduramaz
                \"millete efendilik yoktur hizmet etme vardir millete hizmet eden efendi olur\"
                M.KEMAL ATATÜRK

Yorum

Insallah ama ben federasyonun yaptigi siradan bahsediyorum.
                  Emre AYGÜN, Alişen KANDİL, Ergin KELEŞ, Yusuf KURTULUŞ, Ufukhan BAYRAKTAR, Ufuk BAYRAKTAR, Barış MEMİŞ, Kadir KELEŞ, Göksu ALHAS, Hasan Ahmet SARI.......

Yorum

İlk olarak Kasim Hilal tarafından gönderildi
                    Yeni yönetim sadece Trabzon'u tökezletmek ve fenere yavsamak için basa geldi zaten!

[img]smileys/smiley7.gif[/img]

Yorum

bunlarin suratina tukursen yarabbi sukur derler .cunku serefsizler bize bu yaptiklari 1000 i asti ve yapmaya da devam ederler cunku birilerinin kopegi bunlar

Yorum

cok fazla senaryo kurmaya gerek yok,sucu i$leyen bizden biri.Temizlige önce kendi icimizden ba$lamak lazim.
                        TS üye No:5330

Yorum

bence ceza veririler nede olsa trabzon fener olsaydi bu kadar laf söz bile söyletmezlerdi...
                          ölümüne trabzonspor

Yorum

İlk olarak zanoylu tarafından gönderildi
                            Bu serefsizlerin her zaman yaptigi isler ben bunlara küfür etmekten biktim........!
                            ben bikmadim o.ç.lari[img]smileys/smiley32.gif[/img]
                            GÜMÜŞ GENÇLİK!!!

Trabzonspor,bir duruştur,bir hayat biçimidir,bir kültürdür,isyandır,tavırdır...

Yorum

Çalışıyor...
                            X